skip to Main Content

Over Getra

Historie

Getra Transport is in 1988 in Brummen opgericht door Sylvia Gerritsen. De eerste jaren hebben wij bewust alleen met vrouwelijke chauffeurs gewerkt. Begin jaren negentig is echtgenoot Frank als vennoot in het bedrijf gekomen. In deze periode rijden wij met zeven vrachtauto’s. Bij de viering van ons lustrum wordt ons bedrijf voorgedragen voor de Thea Veldhuyzen van Zanten Penning. Deze prijs wordt uitgereikt aan ondernemers voor zakelijk inzicht en het feit dat wij alleen maar vrouwen in dienst hebben genomen.
In 1995 breekt een moeilijke periode aan.  Getra Transport moet noodgedwongen uit Brummen vertrekken. De Gemeente heeft geen plaats voor onze groeiende onderneming. Gekozen lokatie wordt een nieuw bedrijventerrein in Baak. Tot volle tevredenheid is deze lokatie al die jaren onze standplaats.

Uit de oude doos
Vrouwelijke ondernemers

Kroon op ons werk is in 2002 de uitnodiging om geportretteerd te worden met diverse vrouwelijke ondernemers waaronder Sylvia Tóth en Marlies Dekkers in het Museon in ’s-Gravenhage welke geopend werd door toenmalige Minister  Annemarie Jorritsma in de tentoonstelling “Poen, passie en perspectief. Vrouwelijke ondernemers in Nederland”.

SPECIALE SERVICE
professioneel team

PROFESSIONEEL TEAM

Onze ervaren chauffeurs zorgen er mede voor dat zendingen altijd hun bestemming bereiken. Wij kunnen een nette en veilige bezorging van goederen garanderen door de professionaliteit van onze medewerkers.

service

UITSTEKENDE SERVICE

Als kleinschalig bedrijf blinken wij uit in service, klantgerichtheid en specialistische kennis. Wij willen net als u dat uw goederen op een nette en efficiënte manier wordt afgeleverd op de plaats van bestemming.

truck

HOOGWAARDIG MATERIEEL 

Materieel speelt een grote rol in het succes van Getra. Ons wagenpark bestaat uit goed onderhouden wagens en trailers, die veilig transport garanderen en efficiënt laden en lossen mogelijk maken.